Rólunk

Kedves Horgásztársak!

Gyerekkorom óta szenvedélyem a horgászat.
Szinte mindegy is volt, hogy milyen módszerről legyen szó.. . A lényeg, hogy a vízparton tölthessem a szabadidőm nagy részét.

Ez az elmúlt időszakban mindössze annyival módosult, hogy horgászataimat, arany hasú barátaink megfogására összpontosítom.

Számomra a horgászatban a legnagyobb értek, a halakkal és a természettel való korrekt együttélés. Nekem a halak visszaengedése a természetes közegükbe ugyanolyan fontos vagy talán fontosabb is, mint a kifogásuk. Önös és pusztán anyagi érdekből ne szakítsuk ki őket az otthonukból!

Régi vágyam, hogy azzal tudjak hivatásszerűen foglalkozni, amit a legjobban szeretek.
2014. márciusában alapítottam meg a Szöcske Baits-et azzal a nem titkolt céllal, hogy szélesebb rétegekhez el tudjam juttatni azokat a prémium minőségű termékeket, amiket eddig csak a tehetősebb társaink engedhettek meg maguknak, továbbá néhány olyan termeket ki tudjanak próbálni a horgászok, amik eddig hiánycikkek voltak.

Legfontosabb szempont a termékek összeállításánál a kifogástalan minőség! Részemről ez az, amiben soha nem kötök kompromisszumot! Hiszem, hogy hosszú távon kizárólag minőségi termékekkel lehetünk sikeresek a horgászatban.

Terméklistámon jelenleg pelletek, aprómagok, folyékony adalékok és lisztek szerepelnek. 2015-os évben jelentős fejlesztések várhatóak, amikről folyamatosan tudnak értesülni Facelook oldalamon:

Facebook: Szöcskebaits

A termékek, alapanyagok tesztelésében néhány barátom is segítségemre van, így lényegesen több vízre tudunk eljutni. Ezáltal minden évszakban és időjárási körülmények között ki tudjuk próbálni, hogy miként reagálnak rájuk a halak és így vásárlóink számára is megfelelő tanácsokkal tudunk szolgálni a választott termékekkel kapcsolatban. 

Az eredmények önmagukért beszelnek. Számtalan 10-20kg közötti pontyot sikerült az elmúlt évben néhány fotó erejéig partra segíteni. Emellett több barátom és vásárlóm köszönheti új egyéni rekordját termékeinknek és kimagasló fogasokról számolnak be, ami külön öröm számomra.

 

Baráti üdvözlettel:
Révész Adrián
Szöcske Baits
30/660-5727
info@szocskebaits.hu