Carpline24 bojlik

Carpline24 bojlik

Carpline24 bojlik

Megjelenítés: lista
Listázás:
Rendezés:
Carpline24 - Fluo Pop Up's (12-16-20mm)
Carpline24 - Fluo Pop Up's (12-16-20mm) Köztudott, hogy a neon szín kifejezetten nagy csalogató hatással van a pontyokra. A kiválasztott ízhez tartozó DIP-be mártva még eredményesebbek lehetünk. A kívánt ízt a doboz tetején kiválaszthatja, ám l..
1,950,-Ft
Coconut bojli - 20mm
Coconut bojli Egy igazi különlegesség a Carpline24 palettáján!!! Alacsony ára miatt rendkívül népszerű a horgászok körében, emellett fogóssága is megkérdőjelezhetetlen! Méret: 20mm Szín: fehér ..
2,390,-Ft
Cornmeal bojli - 1kg
Carpline24 - Cornmeal bojli Kizárólag növényi liszteket tartalmazó, természetes, natúr ízű nagyhalas bojli!!! Használhatjuk önmagában is vagy tetszés szerint DIP-elve. Az egyik legnépszerűbb és legeredményesebb nagyhalas bojlink!! Számos 20..
2,390,-Ft
Halibut - Tuna Bojli - 1kg
Carpline24 - Halibut - Tuna Bojli Egy bojli amely gondoskodik a halak gyors és hosszan tartó étkezéséről. Az alapmixét ennek a golyónak kiváló minőségű hallisztek és húsliszt alkotják A halibut mikropelletek egy durvább struktúrát adnak a ..
2,590,-Ft
Liver bojli - 16mm
Carpline24 - Liver bojli Kizárólag minőségi alapanyagokból állítottuk elő a mixet, melynek az ára is nagyon kedvező. A nagyon intenzív máj illat és íz ellenállhatatlanná teszi ezt a bojlit a pontyok számára de az sem ritka, hogy harcsa akad a..
2,490,-Ft
Natur Fisch bojli - 1kg
Carpline24 - Natur Fisch bojli Ezt a bojlit teljesen semleges, natúr ízben kínáljuk. Tetszés szerint ízesíthető. Teljesen natúr, viszont a kiváló minőségű hallisztek miatt igazán ereményesek lehetünk vele. Abszolút tökéletes választás azok..
2,590,-Ft
Peach Bojli - 1kg
Carpline24 - Peach Bojli Ez a mix, az összetételéből adódóan nagyon könnyen emészthető a halak számára. A különböző, gondosan összeválogatott madáreleségek egy enyhén durvább szerkezetet adnak a bojlinak. Az optimális vízben való kimosódást éle..
2,590,-Ft
Robin Red - Fokhagyma bojli - 1kg
Carpline24 - Robin Red - Fokhagyma bojli Kizárólag növényi liszteket tartalmazó, természetes, Robin Red - Fokhagyma ízű bojli!!! Használhatjuk önmagában is vagy tetszés szerint DIP-elve. A 16mm-es méret bizonyítottan alkalmas nagyhalas feede..
2,590,-Ft
Robin Red Bojli - 1kg
Carpline24 - Robin Red Bojli A mix alapját, gondosan összeválogatott hallisztek, madáreleségek és tejfehérjék alkotják. Robin Red a Haithstől! Egy speciális fűszerkeverék hozzáadásával kapott egy különleges ízvilágot. Különböző szénhidrátok egé..
2,790,-Ft
Strawberry - Scopex bojli - 1kg
Carpline24 - Strawberry - Scopex bojli Többféle, gondosan összeválogatott madáreleség és kekszőrlemény, valamint egy speciális gyümölcsliszt alkotja az alapmixet, mellyel egy optimális alapot tudtunk adni a mixnek. A bojli kiválóan dolgozik a v..
2,590,-Ft
Tigernut bojli - 1kg
Carpline24 - Tigernut bojli   Carpline24 legújabb saját fejlesztésű bojlija. Rengetegen kérdeztétek, hogy lesz-e valamikor tigrismogyorós bojli. Eljött az idő!!! Kiváló állagú és minőségű bojlit sikerült megalkotni! ..
3,390,-Ft