Rig systems, needle, stoppers

Rig systems, needle, stoppers
Megjelenítés: lista
Listázás:
Rendezés:
SEDO - Anti Tangle  Sleeve – Mini
Anti Tangle  Sleeve – Mini Forgókapcsunkra húzva megakadályozza hogy a főzsinórunkra tekeredjen a hajszál előkénk.  Alkalmazható Rolling Swivel long barel vagy akár Quick lock Swivel long barel.  bármilyen pontyhorgás..
1,430,-Ft 950,-Ft
SEDO - Anti-tangle Sleeve – Long
Anti tangle  Sleeve long Forgókapcsunkra húzva megakadályozza hogy a főzsinórunkra tekeredjen a hajszál előkénk.  Alkalmazható Rolling Swivel long barel vagy akár Quick lock Swivel long barel.  bármilyen pontyhorgász módszerhez elenge..
1,490,-Ft 950,-Ft
SEDO - Boilie Fluoro Hair Stops
Boilie Fluoro  Hair Stops  Bojli stoppert  a hajszálelőkénk végén csali levő rögzítésre használjuk, Három fajta verzióban érhető el két élénk színben pink és narancs illetve egy clear - láthatatlan színben. Bármit rögzíthetünk vel..
990,-Ft 630,-Ft
SEDO - Boilie Fluoro Hair Stops Mini
Boilie Mini Fluoro Hair Stops Bojli stoppert  a hajszálelőkénk végén csali levő rögzítésre használjuk, Három fajta verzióban érhető el két élénk színben pink és narancs illetve egy Invisible  – láthatatlan színben. Bármit rögzíthetünk ve..
990,-Ft 630,-Ft
SEDO - Boilie Inox  Fast Drill Needle
Boilie Inox  Fast Drill Needle A Fúró  anyaga rozsdamentes anyagból készült ezért a korrózió nem fenyegeti. Bármilyen csalit megfúrhatunk vele legyen az extra kemény vagy pedig vaj puha, mindent megfúrhatunk vele szétrepedés nélkül. Boil..
1,190,-Ft 760,-Ft
SEDO - Boilie Inox  Quick Lock Needle
Boilie Inox  Quick Lock Needle   A fűzőtű anyaga rozsdamentes anyagból készült ezért a korrózió nem fenyegeti. A gyorskapocs vége egy gyors zárban végződik, amikor átszúrjuk a Boilie inox  Quick Lock Needle -ket a csalin és a ..
1,190,-Ft 760,-Ft
SEDO - Boilie Inox Bait Needle – Slim
Boilie inox  Needle Slim A fűzőtű anyaga rozsdamentes anyagból készült ezért a korrózió nem fenyegeti. Gyorskapcsos tűvég kialakítást könnyű és gyors csali felhúzást jellemzi.  Vékony furatot hagy maga után ezért apróbb magokat popupokat..
1,190,-Ft 760,-Ft
SEDO - Boilie Invisible Hair Stops Mini
Boilie Mini Invisible Hair Stops Bojli stoppert  a hajszálelőkénk végén csali levő rögzítésre használjuk, Három fajta verzióban érhető el két élénk színben pink és narancs illetve egy Invisible  – láthatatlan színben. Bármit rögzíthetünk..
990,-Ft 630,-Ft
SEDO - D-Rig Aligner Long
D-rig  Aligner, Long D-rig  aligner, Long kifejezetten a D Rig csalizási módban nyújt hatékony és gyors megoldást. Rengetegen nem tudják vagy csak sok időt pazarolnak el a megfelelő D rig elkészítésére. Nos ezt a problémát mostantól egy ..
1,390,-Ft 850,-Ft
SEDO - Extreme Shrink Tube (2mm/0.9mm)
Extreme Shrink Tube 2mm - 0.9mm Shrink Tube felhasználása sokoldalú és kompakt megoldásokat nyújt a pontyhorgász számára. A végszerelék készítésénél használható Line  Alignerként , German vagy pedig Ronnie Rig alkotóelemeként melyben stabilan..
1,190,-Ft 760,-Ft
SEDO - Flexible Silicone Rig Tube – (2mm/1mm)
Flexible Silicone Rig Tube 2m  - 1mm  A Szilicon Rig Tubenak többfajta felhasználási módja van. A hajszálelőkénket rögzíthetjük vele a horog öblén illetve egész szárán. Vagy pedig dobáskor felcsavarodás mentessé tesszük főzsinórunk utols..
990,-Ft 590,-Ft
SEDO - Free-Run Rig
Free Run Rig Ez a vég szerelék rendszer etxrém környezetbe ajánlott ahol nem biztos hogy fel tudjuk húzni halunkat a vízfelszínre , víz alatti fák között és vízinövényeken át menekülő pontyokra lett kifejlesztve. A végszerelék rendszer lényege hog..
990,-Ft 590,-Ft
SEDO - Invisible Bait Stops
Bait  Invisible Stops   Ezeket a Stoppereket úgy tervezték hogy horogra húzás után  szabályozni tudjuk a horgon levő , forgókapocsra vagy karikára rögzített csalink mozgását a horog öblén illetve szárán. Teljesen láthatatlan a horg..
990,-Ft 590,-Ft
SEDO - Invisible Hair Stops
Boilie Invisible  Bait Stops  Bojli stoppert  a hajszálelőkénk végén csali levő rögzítésre használjuk, Három fajta verzióban érhető el két élénk színben pink és narancs illetve egy cleary - láthatatlan színben. Bármit rögzíthetünk..
990,-Ft 590,-Ft
SEDO - KickR D-Type
KickR D- Type KickR D Type kifejezetten a D Rig csalizási módban nyújt hatékony és gyors megoldást. Rengetegen nem tudják vagy csak sok időt pazarolnak el a megfelelő D rig elkészítésére. Nos ezt a problémát mostantól egy mozdulattal meg tudjuk ol..
1,390,-Ft 850,-Ft