Method Mixek

Megjelenítés: lista
Listázás:
Rendezés:
Method Mix - "tavaszi" - 1kg
Method Mix - "tavaszi" Nevével ellentétben, nem csak tavasszal alkalmazható, de tény, hogy a felmelegedő vízben ez bizonyult a legeredményesebb keveréknek. Kevesebb hallisztet tartalmat, mint a társai és chili porral tettük még vonzóbbá a halak..
700,-Ft
Method Mix - amúr - 1kg
Method Mix - amúr Egy igazi amúros mix erős lucernás ízzel és illattal. Minimális hallisztet és mikro pelletet tartalmaz. Főképp növényi összetevőket tartalmaz. ..
650,-Ft
Method Mix - Bream - 1kg
Method Mix - Bream Ez az etetőanyag egy pontyos mix fejlesztésekor született. Magas halliszt tartalom mellett keksz őrleményt tartalmaz. Egyik teszthorgászaton egy olyan tavon, ami tele van pontyokkal, kizárólag kárászt sikerült fogni (de azt ..
900,-Ft
Method Mix - Carp - 1kg
Method Mix - Carp ("halas") Legeredményesebb method mixünk, ami már számtalan horgászaton bizonyított! Magas halliszt és mikro pellet tartalmú keverék. Tavasztól őszig eredményesen alkalmazható. ..
1,000,-Ft
Method Mix - Strong Liver - 1kg
Method Mix - Strong Liver Ennek a method mix-nek a forgalomba kerülését hosszas tesztelés előzte meg, amiken kivétel nélkül kimagasló eredményeket értünk el a többi horgásszal szemben! Többször módisítottunk, finomítottunk rajt, mire elnyerte a v..
1,350,-Ft