Standard Motoros Gumicsónakok

Megjelenítés: lista
Listázás:
Rendezés:
Gumicsónak motoros kivitel KOLIBRI KM-200
A csónak leírása   A Kolibri legkisebb Standard gumicsónak típusa. A legkisebb fartükrös gumicsónak a Kolibri palettáján.   A típustól függően több darab összehajtható elem alkotja a padlót, műanyag hajlékony csuklópántokkal. A..
133,980,-Ft
Gumicsónak motoros kivitel KOLIBRI KM-260
A csónak leírása A Kolibri Standard gumicsónak típusa. A második Standard méret a Kolibri palettáján. A típustól függően több darab összehajtható elem alkotja a padlót, műanyag hajlékony csuklópántokkal. A padló anyaga impregnált rétegelt ví..
161,700,-Ft
Gumicsónak motoros kivitel KOLIBRI KM-280
A csónak leírása A Kolibri Standard gumicsónak típusa. A harmadik Standard méret a Kolibri palettáján.  A típustól függően több darab összehajtható elem alkotja a padlót, műanyag hajlékony csuklópántokkal. A padló anyaga impregnált réte..
172,700,-Ft
Gumicsónak motoros kivitel KOLIBRI KM-300
A csónak leírása A Kolibri Standard gumicsónak típusa.   A típustól függően több darab összehajtható elem alkotja a padlót, műanyag hajlékony csuklópántokkal. A padló anyaga impregnált rétegelt vízálló lemez. A standard gumicsónak tí..
183,700,-Ft
Gumicsónak motoros kivitel KOLIBRI KM-330
A csónak leírása A Kolibri Standard gumicsónak típusa.   A típustól függően több darab összehajtható elem alkotja a padlót, műanyag hajlékony csuklópántokkal. A padló anyaga impregnált rétegelt vízálló lemez. A standard gumicsónak típu..
194,700,-Ft