G-Baits bojlik

G-Baits bojlik

Hosszas egyeztetések után végre Magyarországon is elérhetők a G-Baits bojlik!

A régmúltra visszanyúló fejlesztésnek és a kimagasló minőségnek köszönhetően rengeteg nagytestű pontyot csábítottak el az elmúlt 10-15 évben! 
A főként szlovéniai horgászatok után az első komolyabb hazai megmérettetésre 2018-ban került sor az NBBH-n (Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny), ahol szlovén barátaink nyerték (többek között) a legtöbb 5kg feletti kifogott hal díját!

Egy novemberi teszt peca után döntöttük el véglegesen (ahol több, mint 30db 10-20kg közötti pontyot és 2db 20+ost sikerült fognunk), hogy megpróbáljuk a hazai piacon is elérhetővé tenni.

Jelenlegi kínálatban 3 féle bojli szerepel (Squid&Black Pepper, Smoke Chicken és Spicy Liver) 14, 18, 22 és 27mm méretekben.

Kövesd FB oldalunkat, hogy azonnal értesülj az új bojlik bevezetéséről és fogásokról!
https://www.facebook.com/G-Baits-Hungary-2365716663443392/?modal=admin_todo_tour

 

Megjelenítés: lista
Listázás:
Rendezés:
G-Baits - Smoke Chicken bojli
G-Baits - Smoke Chicken bojli Már régóta kerestük a tökéletes húslisztet, mielőtt nem csak egybe, hanem kettőbe botlottunk.  A csalit aminosavakkal és a folyékony élelmiszerekkel eégszítettük ki, illetve a füstölt csirke ízesítéssel, amely ki..
3,490,-Ft
G-Baits - Spicy Liver bojli
G-Baits - Spicy Liver bojli Ez a legújabb boilie a kínálatunkban, de már most a legnépszerűbb. Fűszeres és máj alapú. Könnyen emészthető, vízbe érve azonnal kifejti hatását, de többnapos horgászatokra is alkalmas. A keverék fejlesztése hosszú idei..
3,490,-Ft
G-Baits - Squid & Black Pepper bojli
G-Baits - Squid & Black Pepper bojli A történet erről a bojliról hosszú időre nyúlik vissza, hiszen ez volt az első bojli, amit valaha készítettünk. A kezdetektől fogva standard  csali volt, de az évek során új összetevőkkel egészítettük ..
3,490,-Ft